Mail ons

Team akobe

Bovenaan bij Akobe staan onze goed opgeleide engineers en technici welke verspreid over het land dicht bij de klant wonen. Zij realiseren, onderhouden en passen uw brandmeldinstallatie aan. Met onze consignatiedienst staan we bij storingen 24 uur per dag voor u klaar.

De interne organisatie dient ervoor om de technici te ondersteunen in hun werk. Akobe is een organisatie welke zo plat mogelijk is. De kennis en verantwoordelijkheid wordt zo laag mogelijk in de organisatie neergelegd. Onze focus ligt op het garanderen van veiligheid bij onze klanten.

Onze mensen dragen zorg voor de uitvoering van de oplossingen ten behoeve van uw wensen en uiteraard met het oog op de regelgeving. Onze technici zijn bescheiden in uitingen maar groot in kunde. Wilt u een van onze technici bereiken dan verzoeken wij u om hen via ons kantoor te benaderen, want wij weten of onze technici van een welverdiende vrije dag genieten of juist bij een klant zijn waar zij op dat moment niet bereikbaar kunnen zijn. Daarmee borgen wij de rust en privacy van onze mensen, maar ook de kwaliteit en aandacht bij onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?© Copyright - Akobe - website: van dongen design - Inloggen